Pages

Tuesday, January 20, 2009

Hijrah


Minggu ni aku melakukan sejarah yang aku x pernah buat..yang aku yakin kebanyakan orang x akan buat (agak sedikit bongkak bila buat pengakuan ni..hehe). Sepatutnya dah lame bende patut buat. patut buat 2-3 bulan lepas lagi.
Kereta viva aku mcm gmbr kat atas ( ops..silap letak gmb), yg x seberape byk byrn bulann akan tukar hak milik..mean aku dh x mempunyai kereta (papa kedana ke). Aku tinggalkan keselesaan ni untuk hidup mewah utk j/mase pnjg. Walau x mahal (sekitar RM 380 sebulan) tapi bila bt kira2 tuk compound interest (aku xtau istilah dlm b.melayu) memg buat mate terkeluar ( tapi x boleh msk 'guiness' world record). Sume org nak hidup selesa tp aku impikan yang lebih dari tu..aku nak hidup mewah. Bukan mksd boros or belanje suka hati tapi hidup tanpe perlu pikir mslh duit kalo ekonomi gawat mcm sekarang ni.
Selamat tinggal my dear (viva aku)..hehehe.

6 kutuk2:

Anonymous said...

hehe, xpe la...nnt ko tumpang kete aku

zul^a said...

orait.....cmtulah member

Anonymous said...

beli rumah kat bukit mewah, boleh hidup mewah

zul^a said...

hahaha....pastu tgk bola malaysia vs chelsea kt kedai mamak..hahaha

Cik_daya said...

betul gak ekh...

zul^a said...

cik_daya semestinye org yg ske tgk bola kat kedai mamak......walaupun game pasir gudang lawan johor bahru

Post a Comment